Temainlägg, min jul

frukost

frukost

Jag blev inbjuden av Sofia på Knååda att vara med i Inspobanken och göra ett inlägg på temat ”Min Jul”. Och jag ville självklart vara med men så sprang hela lördagen och så blev det söndag och tiden rann nästan ut. Så insåg jag, att jag har ju min jul framför mig. Fram med kameran bara. För julen för mig, det är tid tillsammans. Tid till vardagslyx. Som att äta frukost i skenet av tända ljus, göra en extra god kaffe, läsa tidningen och höra hur barnen leker (eller bråkar, men det struntar vi i nu). Att inte bara kasta i sig utan verkligen starta dagen på ett bra sätt. Det är jul för mig, frukostarna. Julaftonsfrukosten måste vara helgens allra bästa måltid.
Så, mitt bidrag är just det. Levande ljus, mycket kaffe och en extra smörgås med julskinka på.
Här hittar du övriga inlägg, massor av inspiration!

2 Comment

 1. Knaada says: Svara

  Hej Emma, tusen tack för ditt bidrag!

  Visst var det alldeles för sent :) Men ju fler desto bättre, och dessutom är det ju jul snart – så jag har öppnat upp länken ett dygn till!

  Om du går in där du så ska du enkelt kunna klicka på knappen och lasta upp ditt bidrag, lycka till!

  Och GOD JUL!

  http://www.knaada.com/2013/12/20/premi%C3%A4r-inspobanken-19697832#comments

 2. Levande ljus och en god frukost! (men kaffet skippar jag.)
  ♥ Ha en skön helg! God Jul önskar Nilla. ♥

Kommentera