Sportlovstorsdag

img_1349-1.jpg

  

   

    
   
Sportlov. På hemmaplan, nästan iallafall. För vi åkte en timme bort på en dagsutflykt. Det stora möbelvaruhuset, loppis och så Flygvapenmuseum. Vilken grej! Gratis dessutom och massor att göra. Och så fascinerande, inte minst utställningen om den försvunna DC3:an. Som nu inte är så försvunnen längre eftersom den står en våning ner.

Och det är något så sorgligt med att åtta människor dog och att det tog femtio år innan man hittade dem eller förstod vad som hänt. Förresten är fyra av dem fortfarande inte hittade. Men saker finns det, som glasögon, vigselring eller choklad som legat på havets botten i femtio år.

Så drog vi ner till stan och jag ringde och ställde in kvällens bio och middag. Ville liksom bara vara med min familj. Och inte stressa som jag ändå gör mest hela tiden. Ja mer än vad som är nyttigt faktiskt och jag har långtgående planer på att få stopp på stressen en gång för alla.

Men iallafall. Vi drog runt lite på stan, men det var alldeles för kallt och jag hade bara skinnjacka. Idiotiskt på många sätt. Så A köpte den sorgligaste saken, en vit slips till nästa helgs begravning, och så gick vi ut och åt middag. 

Kommentera