Rosor och alla hjärtans

rosor

rosor

Vissa kanske tycker att alla hjärtansdagen är kommersiellt och fånig. Inte jag. Jag är kär varje dag men tycker att det är kul att få fira lite extra. Det tycker uppenbarligen A också och jag fick 30 röda rosor. Dagen efter blev jag 30 år också, så det fanns ju ett samband. Fina är de, även om bilden är suddig. Min kamera står och dansar på gravens rand och jag kommer snart behöva köpa en ny. Måste bara ladda lite, sådant tenderar att gräva djupa hål i plånboken.

Hoppas du som läser har en fin dag, själv vabbar jag med en sjuk Ingrid och tycker både synd om henne och lite om mig eftersom jag mer än gärna skulle velat vara på mitt nya jobb istället. Men så är det, och kaffe i soffan och sol in i genom fönstret gör den här dagen helt okej ändå.

Kommentera