Och helgen rusade förbi

img_1271-1.jpg

  
  
   
   
Helgen liksom bara försvann. Och vi har mest varit hemma, förutom att vi var iväg en sväng igår och fikade hos min bror med fru dit också mina föräldrar kom. Är glad att de köpt sitt hus så nära oss.

Så lagade vi god mat från fredagskasse, råbiff och krabbtoast. Jag målade ett skrivbord jag köpte i veckan på loppis. Det är lite vanskligt med bilder, för här fastnar A då han liksom bara gör finliret fastän allt det tråkiga redan är gjort. 

Så bakade jag massa bröd idag. Lagade gnocchi och quinoanuggets och så åkte vi hem till kompisar för att fika och krama ur det sista ur semmeltiden. Och så har jag badrumsdrömt och planerat. Sedan vi i fredags definitivt bestämde oss för att fixa ett nytt badrum i höst fyller jag mitt Pinterestkonto med kakel, badkar och fina blandare. 

Kommentera