Månadens fyra: R

MM4_white-640

Hos Anna hittade jag en rolig bloggutmaning som jag ser att flera, däribland Petra och Weronica hakat på. Kortfattat, välj månadens fyra favoriter på R. En restaurang, ett resmål, månadens roligaste och månadens rosa. Jag är med, såklart. Sådant här är ju jättekul!

bernhard

Månadens restaurang får bli Bernhard Kök & Deli i Nyköping, en av de bästa restaurangerna jag vet. Och det är ett så härligt tillskott i vår småstad, något som vi saknat ända sedan vi flyttade hit för fyra och ett halvt år sedan. (och det är något knas med mina länkar, de syns inte men finns där)

paris

Månadens resmål, Paris såklart. För jag har aldrig varit där men ska åka dit i vår med A. Ensamma, bara vi och utan barn. Tack vare fantastiska barnvakter och en gnutta tur blir det verklighet och jag tänker suga på den här karamellen länge, länge. Därför har vi redan nu börjat läsa Parisguider, leta efter bra hotell och annat. Vet du något bra, romantiskt hotell? Tipsa gärna!

emmaandreas2

Månadens roligaste, det måste vara att eftersom vi har så eminenta barnvakter runt omkring oss, även om de finns alldeles för långt bort och vi ses alldeles för sällan, så kommer jag och A att kunna besöka ovan nämnda restaurang en lördagkväll. Kanske prata Paris, vem vet?

juleskum

Månadens rosa, juleskum. Det godaste godiset som finns och man måste väl få äta många nu när det är december, eller hur?

 

4 Comment

 1. Paris! Det låter ju hur fint som helst! Hoppas att ni får en fin resa i vår. Ha en bra dag.

  1. Emma says: Svara

   Tack, jag håller tummarna. Det är långt kvar men jag tänker att man får glädjas åt det innan man åker också. Ha en fin dag du med!

 2. Haha! Paris, kan man ju snacka om en hel kväll, det viktigaste är vad ni planerar. Vi snackar nämligen mycket, men åker lite…
  Julskum är bäst som rosa. Smakade årets knäck-smak, men det visade sig vara exakt som med glöggen. Originalet är godast!

  Kul att du var med på månadens fyra!! heja, heja!

  1. Emma says: Svara

   Åh, härligt med Parisinfo, det vill jag gärna ha. Vi kan ju ingenting men jag drömmer storslagna drömmar om Paris. Ska bli spännande att se om vi lyckas få in allt på tre dagar. Och jag håller med dig om knäcksmaken, det som borde vara så klockrent visade sig vara tja, ingen höjdare helt enkelt.

Kommentera