Makeover av gästtoalett

IMG_2613-0.jpg

  
I vårt nya hus har vi en minimal gästtoalett på en yta av högst en kvadratmeter. När vi fick huset var den, precis som alla andra utrymmen, målad i ganska starka färger. I det här fallet rosa-blommigt med lila detaljer. Jag behöver nog knappast förtydliga att det inte direkt är min smak.

Hur som helst var såväl budgeten som tiden för toalettrenovering i det närmaste obefintlig eftersom vi renoverat i princip hela huset på sex veckor. Därför blev det snabbvarianten med vit färg, lite hyllor och några nya detaljer. 

  
Och även om såväl Martin Timell som den arga snickaren skulle gråta över det i princip obefintliga underlaget är vi nöjda med resultatet. Någon liter vit väggfärg på såväl kakel som vägg gjorde susen och hjälper oss att stå ut tills dess att tiden finns för att göra en ordentlig renovering. Den minimala ytan medger inga översiktliga bilder tyvärr, men det är en medioker standardlösning på såväl toalett som handfat. Inget kul, med andra ord. 

  
Lite roligare är dock toalettpappershållaren från Ferm Living, för vem har sagt att toalettpapper inte kan bli en snygg detalj?

   
 
  

Kommentera