Lite barnrum

barnrum1

barnrum7

Igår när det var hyfsat ljust ute (alltså vad är det med den här årstiden egentligen?) så tog jag lite bilder i Ingrids och Eskils rum. De delar, vi tror verkligen på att det finns en poäng med att dela rum med sina syskon, och det går hyfsat bra. Vi fixade rummet tidigt i våras, tapeten föll jag för redan från början och struntar högaktningsfullt i att den valsat runt halva bloggosfären. Sängen har vi fått av våra goda vänner, kuddarna har jag sytt allihopa och tavlorna är hastigt fixade i väntan på mer permanent lösning.
Ett tips från coachen, bara. Om du funderar på att köpa fina loppisramar i guld och skört glas och sätta ovanför din treårings säng. Gör det inte. Bara gör det inte.

barnrum2

barnrum3

barnrum9
Burken har jag fixat med hjälp av sprejfärg och dekorplast, innan var den ljusblå och alldeles förfärligt könsstereotyp med prinstryck på.

barnrum8
Nakenfisdockor. Alla våra ungar har fått varsin docka från Rubens barn när de fyllt ett. Ibland har de kläder, men oftast inte. Mycket roligare med nakenfisar.

barnrum6
Ingrids smällkaramell i storlek 62. Önskar jag köpt fler i större storlekar.

barnrum1
Lampa gjord av hatt. Man kan spreja i den också, för bättre ljusreflektion (Sara har ett bra inlägg här om hur hon gjort), men i just den här hatten är det präglat med namnet på en anrik hattaffär i staden där jag växt upp. Ljuset får bli sämre helt enkelt, här sprejas icke.

 

5 Comment

 1. Wow! Jag älskar hatten!!

  1. Emma says: Svara

   Tack! Verkligen busenkel att fixa själv.

 2. Lis says: Svara

  Så fint! Jag måste bara fråga, vad är det för hylla du har på barnens rum? Tycker att den var jättefin och hade velat ha tag på liknande själv.

  1. Emma says: Svara

   Tack så jättemycket! Den kommer från Ikea, både konsoller och hyllplan. Verkligen stabil, tycker jag nog efter nästan ett års användning och många saker som flyttats fram och tillbaka.

   1. Lis says: Svara

    Ikea! Så bra! Den ser ut som en dyr designhylla :) Får ta mig en sväng till Ikea alltså.

Kommentera