Grön kärlek och hemmahäng

vardagsrum2

vardagsrum2

Sista hemmahängsdagen idag och jag vill kasta ut varenda stjärna ur huset. Men jag tror det får vänta, ett tag till ändå. Tills dess städar vi, hänger i soffan och jag fyller på huset med så mycket grönt jag bara kan. Klorofyll, ja tack och jag tippar stenhårt på att 2014 blir året då de gröna växterna på allvar tar klivet in i var mans hem.

vardagsrum5

vardagsrum

vardagsrum4

vardagsrum3

2 Comment

  1. Det känns som om gröna växter har blivit mer trendiga i inredningen, många lite ovanligare växter också. Det gör så mycket med lite grön färg här och var så det gillar jag!

  2. Emma says: Svara

    Ja verkligen, och töntstämpeln som fanns på gröna växter för några år sedan när det var orkidéer all over the place är verkligen på väg bort, lite revansch för det gröna. Jag gillar också, skarpt!

Kommentera