Glitter och glamour

glitter2

glitter2

För att ytterligare skapa förutsättningar för ett mer glammigt år kunde jag igår inte motstå den här glittersaken på halva reapriset. 99 riksdaler för en hellång, tajt glitterkjol som jag inte vet om jag någonsin kommer att bära. Eller jo förresten, jag ska använda den vid minst ett tillfälle i år. Utmana mina egna demoner om att klä mig i svart, grått och sådana färger. Mer glitter, mer glamour och därför ska glamfodralet luftas under 2014. Så det så.

glitter

Jag tänker för övrigt göra ett inlägg om mina tankar från Formex-mässan också, för sådana har jag såklart. Det får komma i ett senare inlägg men jag kan förvarna om att någon högljudd entusiasm inför Formex 2014 blir det knappast från mig, snarare tvärtom.

2 Comment

  1. Jaaa! Mer glitter och mer glamour! Och vilket härligt fodral du hittat. Bra där! :)

  2. fin blogg! Älskar glitter klänningar de får mig att känna mig classy 😉 haha 😀

Kommentera