Fredagsblommor på en måndag

bukett2

bukett2

Det är verkligen en bloggkliché det där med att köpa hem en fredagsbukett på torget. Nästan så jag hör hur klistrigt det låter när jag skriver det. Med det sagt, ja, jag älskar också att köpa hem fredagsblommor på torget. Billigt, bra och man slipper känslan att peka på blommor bakom en glasvägg när någon florist som inte alls gillar samma saker som mig ska plocka ihop en bukett och erbjuda sig att sätta cellofan runt. Okej, nu generaliserar jag lite men ni fattar.
Vi köper inte blommor varje fredag, men i fredags gjorde jag det. En bukett till min A för att han är världens bästa och för att föräldralediga pappor behöver extra mycket pepp ibland, särskilt efter veckor som den föregående.
bukett

Jag är rätt kass på blomnamn så jag vet egentligen bara att det är en gul buskros i, något rosa och gröna blad. 60 spänn för allt och det var väl det hela ungefär.
Nu ska jag sticka iväg med kameran och få inspiration inom begreppet vinterblommor. Bra jobb man har, eller hur!

 

Kommentera