En ledig onsdag

IMG_4536

IMG_4539

Det var ett tag sedan, om man så säger. Och jag har saknat det här med bloggen men jag har inte haft tid till något annat än att jobba, åka tåg och vara yttepyttelite med min familj de senaste månaderna. Och det får vara okej. För just nu är det så. Och jag har fantastiskt roligt.

Men jag saknar kreativiteten på hemmaplan. Fotograferandet, pysslandet och skapandet. Och jag hoppas att det ska bli bättring nu, framförallt då ljuset är tillbaka och man inte behöver lika mycket sömn. För nu är jag iallafall ledig några dagar och idag har jag dels sovit i nästan tolv timmar. Sedan ätit frukost länge, åkt ner till staden och handlat lite för mycket växter, men jag har ändå inte köpt tillräckligt. Sedan hämtade jag hem stora tjejen tidigt och snart ska jag hämta de andra.

Jag dricker kaffe och surfar planlöst runt på nätet. Drömmer om ett sommarhus och om bänkskivor i betong till köket, stänkplåt i mässing och en ny diskho. Platsbyggda träbänkar till baksidan, sköna kuddar och ja, ni hör ju. Drömma kostar ingenting, särskilt inte tid.

IMG_4536

Pärlorna är från Aldes rum. Från Paris. Där var vi för ett tag sedan, jag och A, och där fanns det pärlor vill jag lova.

IMG_4534

Och jag har köpt ett nytt stort fat i marmor, som jag såg redan på Formex. Passar perfekt vid spisen men om en dag eller två kanske det står någon annanstans.

Ha en fin onsdag, var du än är. Det ska jag ha. Först ska jag bara muttra lite över min dator som inte tycks vilja vara med riktigt, samma med kameran. De har några år på nacken och har varit med om en hel del, senast i Bryssel då en viss taxichaufför tappade en viss väska med en viss kamera och dator i. Håhåjaja.

 

1 Comment

  1. Vilka otroligt fina foton du tar! :)

Kommentera