En alldeles ovanligt vanlig vardag

vardag3

vardag1

Det som skulle blivit första inskolningsdagen för Pinglan blev istället första feberdagen på flera månader. För oj vad vi har varit förskonade från sjukdomar den senaste tiden, peppar peppar. Så istället för att hänga på en förskola har vi hängt hemma och jag har satt en deg som ska bli baugetter.

vardag2

Njutit av tulpanerna som ger vårkänsla, och öppnat balkongdörren så fort jag kunnat och det liksom luktar vår därute. I januari. Vojne, vojne.

vardag3

Jag har tagit fram de gamla snöbollarna och hallonlyktorna igen som jag fått ärva av min mamma som inte ville ha dem.

vardag4

Så kom storasyster hem som gått själv hem från skolan denna första vårterminsdag och allt. Stort värre, och lite pirrigt tyckte nog vi allihop.

vardag5

Sen har jag ju en hyfsat ny frippa också, sen i förra torsdagen åtminstone. Jag har fortfarande inte vant mig.

6 Comment

 1. Vilket antiklimax… sjuk första dagisdagen. :(
  VI ha rkört inskolning här i två dagar nu. Känns galet… att den lilla, lilla bebisen ska börja på dagis. :)

 2. Emma says: Svara

  Ja, verkligen antiklimax. Jag var så peppad, har laddat för detta länge mentalt. Men pappan, som fick åka förbi med grejerna, höll på att bli smått gråtig då han insåg att hjälp, hans lilla bebis har ju en hylla här.
  Hoppas er inskolning går fint, det är verkligen blandade känslor.

 3. KNAADA says: Svara

  Hej Emma, vad har du för inredningsplaner och fantasier för 2014?

  Nytt tema på Inspobanken idag, välkommen! :)

  http://www.knaada.com/2014/01/12/planer-2014-19951566

  1. Emma says: Svara

   Så kul, jag är med såklart!

 4. Jenny says: Svara

  Hej Emma. Läste att eran lilla nu börjat. Vår lilla började ju i augusti, men det går så bra så bra. Känns roligt att hon pratade om ”skolan” under julledigheten. De går bara tre dagar i veckan så det känns bra i maggropen också hos mig! Det kommer säkert gå bra för er lilla också, speciellt om hon går på samma avdelning som brorsan! Lycka till med allt! Saknar er/Jenny i skåne

  1. Emma says: Svara

   Vad skönt att höra att det fungerar bra för M och lagom med tre dagar i veckan. Det är verkligen en ynnest att få vara med vid en inskolning och se miljön och hur pedagogerna jobbar. Vi är väldigt nöjda med vår förskola och det gör det hela mycket lättare. Idag lämnade jag henne en stund och det gick finfint. Vi saknar er och hoppas verkligen vi kan ses något framöver, typiskt att Sverige är så långt!
   Kram!

Kommentera