Elvakaffe

img_1014.jpeg

   

  
  
Fredag är min jobbahemmadag. Veckans bästa dag. Oftast sover jag lite längre (med andra ord inte ställer klockan före 06…) men idag gick jag upp tidigt och började jobba. Har en intensiv period nu på jobbet av olika anledningar. Många långa timmar varje vecka, lite sömn och tid med barnen. Det är såklart inte hållbart i längden. Men just nu är det nödvändigt.

Så man får hitta pauser. Som att dricka elvakaffe i soffan på sin jobbahemmafredag. Och jag har köpt en laxrosa begonia som får mig att tänka på farmor. 

Och doftljuset, jag har ju en hang-up på för dyra doftljus. Det köpte jag i Milano i höstas, på självaste Armani Casa. Det fina i kråksången är att det är ett påfyllnadsljus som hör till en mycket överdådig, och svindyr, behållare. Jag orsakade visst huvudbry på de italienska damerna i butiken då jag envist stod på mig med att bara köpa själva innehållet. Till slut gick det bra och det doftar så gott. Nu vet jag bara inte hur jag ska lyckas få tag på ett nytt då detta tar slut. Ingen aning om det säljs i Sverige.

 

Kommentera