DIY: Tapetserad förvaring

ask1

ask1

 

Jag är galen i förvaring. I den perfekta världen skulle det finnas en liten fin ask till varje pryl. Färgmatchad, storleksmatchad och uttänkt. Nu ser det inte riktigt ut så men i mina fyra pysselskåp finns iallafall stort behov av förvaring till alla småpryttlar som pyssel per definition blir. Om man dessutom är en samlare som inte kan slänga något så är det helt perfekt med snygga askar att förvara prylarna i.

ask3

Som mina askar för läder och spetsar. Läder som jag fått av svärfar eller köpt någon gång. Allt ryms inte, men det mesta. Askarna är gamla skokartonger som jag tapetserat i den tapet som vi hade i vårt sovrum i studentlägenheten i Norrland för sisådär hundra år sedan. Det som också kvalar in i kategorin ett av mina bästa loppisfynd någonsin.

ask2

För man kan knappast annat än älska den, tjock och sådär härligt sjuttiotalsaktigt beige. Vi hittade den i en källare i färgaffären i Härnösand. 10 kronor rullen kostade den och jag köpte hela rasket.

ask4

Perfekt till askar, och till paket. Eller som bakgrund till tejplådan eller stora rullen med bastsnöre. Snart måste jag för övrigt visa det senaste DIY, papperstjärnan jag vek härom kvällen som var en aning pillig att få till men extremt beroendeframkallande.

Kommentera