Bloggutmaning: 4 önskningar till jul

acne1

acne1

To wear: Mysigaste tröjan från Acne i precis rätt färg. Enda problemet är att jag inte kan bestämma mig för om jag vill ha en lång tröja, kort tröja, kort kofta eller lång kofta. Ja ni hör ju, inte lätt.

Inspirerad av inspirerande Maria/Husligheter hakar jag på en bloggutmaning. Med tanken att minska konsumtionen och hålla sig till färre julklappar av god kvalitet är utmaningen att välja ut fyra potentiella paket. Följande fyra kategorier ska finnas under granen: WEAR, READ, WANT, NEED. Jag är inte sen att hänga på!

expeditionen

To read: Jag är barnsligt fascinerad av polarexpeditionen med André och följaktligen finns Augustprisvinnaren Bea Uusmas bok, Expeditionen: en kärlekssaga, med på min önskelista i jul.

Keepall

Want. Jag är ruskigt svag för fina väskor och har en liten samling som växer sakta, sakta. Vi snackar knappast ett inköp i månaden här direkt. Min tanke med detta är att välja väskor av klassiskt snitt, som åldras med stil och som mina barn sedan kan få ta över. Inga festväskor med andra ord, de köper jag mer än gärna på de stora kedjorna. Nu drömmer jag om en riktig klassiker, perfekt för de weekendresor vi älskar att göra. Jag har inte ens vågat titta efter vad den kostar men önska kostar ingenting och följaktligen finns en Keepall på min lista till jul. (Jag hoppas att Tomten ändå har vett att vara lite ekonomisk…)

pilaster

Need. Kokbokssamlingen här hemma bara växer och det är kokböcker all over the place. På bänken, på kökshyllan och i ett proppfullt köksskåp. Vi behöver bra förvaring och jag tror att en Pilaster vore helt rätt för oss. Snygg, klassisk och dessutom otroligt hållbar till skillnad från de mängder av kopior som dyker upp här och var.

Vilka är dina fyra önskningar? Haka på utmaningen, vetja!

4 Comment

  1. Vilken mysig tröja och bra boktips du kommer med! Den skulle jag också vilja läsa. Vilken trevlig bloggutmaning!

    1. Emma Fahlstedt says: Svara

      Tack, haka på vetja, det vore kul att se dina favoriter!

  2. Emma Fahlstedt says: Svara

    Jamen, hur kunde jag missat det. Den där sauteusen – så himla snygg!

Kommentera