Årets sista Hemnet-tips

skrivbord

skrivbord

Våra vänner säljer sin lägenhet i Nyköping och jag lovar, det är tittgodis så man smäller av. Fint så det förslår och trist att de flyttar, men lycklig den som får flytta in efter. Fler bilder finns här!

vrumer

köker

lilly

4 Comment

 1. Ja, riktigt fint! Det där lektältet är verkligen härligt! Har sett det lite här och där och önskar vi hade plats för det hemma.

 2. Emma says: Svara

  Jag är också sugen, men det här tältet är faktiskt sytt av Emma som bor i lägenheten. Kanske något för dig, som om jag förstått din blogg rätt är helt grym på att sy?
  Jag vet att beskrivningen kommer från Susanna Ventos bok OK
  http://www.adlibris.com/se/bok/ok—omin-kasin-9789510398562

  /Emma

 3. Sofia says: Svara

  Åh, jag såg den lägenheten här om dagen – superfin! Väldigt mycket i min smak, men det kanske du som har varit här förstod! :) Trevligt att du har en blogg förresten! Har kikat in nån gång, men inte tagit mig för att skriva något..förrän nu!

  1. Emma says: Svara

   Ja jag kan verkligen tänka mig att det var din smak, det påminner väldigt mycket om ditt fina hus. Kul att du tittar in här, jag läser din blogg jämt, så inspirerande! Ha en fin fredag!

Kommentera