Älskade sovrum

sovrum1

Som småbarnsförälder finns det knappast något bättre än att få gå och lägga sig och sova.  Åtminstone tycker jag det. Vi bor i ett sutteränghus och gjorde i våras i ordning ett förråd till sovrum åt oss själva. Med hjälp av snickare satte vi in fönster, isolerade och fixade ett rätt schysst rum att bo i. Ändå var jag inte alls så road av tanken på att bo i förrådet, jag drömmer ju liksom storslagna drömmar om att ha det där pampiga sekelskifteshuset med pardörrar utifrån sovrummet. Två små källarfönster är ju närmast antitesen mot det.
Men, jag är överbevisad. Det blev så bra! Det är svalt, det är faktiskt riktigt ljust och vi sover oerhört skönt därinne i förrådet. Vi ryms med tre barn och två vuxna och kan bo kvar i vårt hus. Visst, drömmen om sekelskiftet lever kvar men tills dess att den slår in så är det här en lösning som vi är väldigt nöjda med.

Visst är det fantastiskt med den här lite skrynkliga trenden? Vi som aldrig någonsin strukit ett påslakan kan känna att vi är så himla rätt. Perfekt!

Kommentera