Aldes rum

IMG_4235

IMG_4235
Stringhyllan blev vitsprejad, rislampan fick prickar och sängen nya kuddar (igen, ja jag vet!). A byggde ett enkelt sängbord och tavlorna som Alde och morbror målat tillsammans kom äntligen upp.

Det var alls inget fel på Aldes rum, tvärtom hade jag både sytt vimplar, vikt pompoms och inhandlat kuddar en masse. Men det kändes inte bra. Tyckte mamman iallafall, sexåringen var nog rätt nöjd. Men nu är det en gång så att för mig måste det kännas bra här hemma och jag kan inte ha ett rum jag inte gillar. Kalla mig knäpp men så är det. Så därför gjorde vi en liten makeover i husets minsta rum. Inga stora summor lades ut, men resultatet blev bra. Det saknas såklart lite saker, som en ljusslinga, lite tavlor och sånt. Men det känns bra och det är huvudsaken.

IMG_4233

Vi gillade en hel del från den, tyvärr tror jag, helt slutsålda kollektionen Trendig från IKEA. Som förvaringslådorna. De runda och de gråa kommer därifrån. Det gör i och för sig de andra också men de är gamla och lite tillfixade. Tavlorna hittade A på IKEA, vi köpte de sista som fanns tror jag och gillar dem massor.

IMG_4239

IMG_4240

IMG_4241

IMG_4244

IMG_4243

Kommentera