En sån där vanlig lördag

ingrid3

ingrid3

Jag vet inte, men jag har en känsla av att den här Pinglan kommer att bli en läsande tjej, precis som syrran. För hon läser kapitelböcker på löpande band och helst ska det vara lite läskigt med mysterium. Så man får klura lite.

ingrid1

Och den här helgen gick både långsamt och riktigt snabbt. Fredagskvällen var så himla välkommen och lördagen innehöll massa trevligt. Det kändes som en lång dag, på ett positivt sätt, och jag hann bland annat köpa en supervarm dunjacka och hjälpa en kär vän att fixa till ett bord med dekorplast. Bild finns på Instagram men det togs riktiga bilder också och jag hoppas kunna visa någon

Jackan för övrigt. Jag hjärtar kvalitet mer och mer. Min förra varma dunjacka köpte jag 2004. Vi hade precis flyttat till Umeå för att plugga och mitt enda krav hade varit att jag skulle få en riktigt varm jacka. Så i september shoppade vi loss, jag och A, och det var så ruskigt mycket pengar på den tiden. Men som den höll och den håller fortfarande även om både modellen och färgen börjar kännas en aning trista. Men ändå, det här skulle varit tionde säsongen. Och jag har inte frusit ett endaste dugg.
Nu blev det en annan variant och med 30% rabatt blev det ungefär samma summa som då för snart tio år sedan. Man kommer ihåg kvaliteten längre än priset sådana här gånger, det är jag övertygad om. Dessutom blir planeten gladare när man inte slänger så mycket saker. Även om det suger fett när det ska betalas. Men den är testad i både snö och blåst i helgen och funkade fint.

eskil

Sen var vi bjudna på trettioårskalas på eftermiddagen och så bara häng hemma. En energitankarlördag som dessutom innehöll makens superdupergoda boef bourgignon. Och en hel del häng med kidsen. Det var en hiskeligt välbehövlig lördag den här decemberhelgen.Söndagen med kalasande och annat, det får nästan komma i ett senare inlägg tror jag bestämt. Så spar vi på krutet litegrann.

Ha en fin söndagkväll så länge!

aldesoffa

Kommentera